Promoot je evenement, organisatie of initiatief

Wij hebben diverse on- en offline middelen om ondernemers en organisaties (toeristisch, recreatief of cultureel) in Hengelo te ondersteunen. Hiermee brengen wij onze partners onder de aandacht van een breed publiek.

Online middelen

Rood schaap Nanon Morsink

Website

Het vrijetijdsaanbod van Hengelo is te vinden op www.uitinhengelo.nl. Wil jij ook je evenement, activiteit of locatie vermeld hebben? Dat kan! Je evenement of activiteit kan je zelf aanmelden via onderstaande button. 

Heb je een winkel in de binnenstad en staat deze nog niet vermeld? Mail dan naar info@hengelopromotie.nl.

Sociale media

Via onze sociale media kanalen communiceren wij dagelijks met onze bewoners en bezoekers. We vertellen over evenementen, activiteiten, leuke uitjes en nieuwe winkels. 

Heb je een leuk item voor sociale media, laat het ons weten en mail naar info@hengelopromotie.nl. Dit is geen garantie dat je opgenomen wordt, wij maken zelf een selectie.

Nieuwsbrief

Maandelijks brengen wij de Uit in Hengelo nieuwsbrief uit vol met tips voor leuke en verrassende uitjes in Hengelo. Ook de nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan aan via de aanmeldbutton op de homepage. 

Heb je een leuk item die wij in de nieuwsbrief kunnen opnemen, laat het ons weten en mail naar info@hengelopromotie.nl. Dit is geen garantie dat je opgenomen wordt, wij maken zelf een selectie.

Offline middelen

Naast online hebben we ook een aantal offline middelen die we inzetten.

Persberichten

Persberichten kunnen wij doorsturen naar onze regionale en/of landelijke perslijsten. Indien gewenst kunnen wij ook helpen bij het opstellen van een persbericht.

Neem hiervoor contact op met info@hengelopromotie.nl.

Event signing

Het is mogelijk om via Hengelo Promotie signing torens in te huren voor jouw evenement. Deze torens zijn bijvoorbeeld te gebruiken voor het plaatsen van huisregels, het programma van het evenement en de bewegwijzering of voor sponsorvermeldingen. 

Meer informatie over deze frames en de kosten vind je hier

Mogelijkheden promotie evenement Hengelo: kalender

Evenementenflyer

Twee keer per jaar wordt er een evenementenboekje uitgebracht waar een groot aantal van de Hengelose evenementen in terug te vinden is. Dit boekje wordt verspreid op verschillende locaties in Hengelo en ligt ook bij Hengelo Promotie, Markt 8.

Ledschermen

Wij maken gebruik van 5 ledschermen aan de belangrijkste invalswegen in Hengelo. Hier plaatsen wij, indien relevant en als de planning het toelaat, de evenementen in Hengelo.

Evenementenkalender

Indien relevant wordt een evenement meegenomen in onze externe evenementenkalender. Deze kalender wordt rondgestuurd via een mailinglijst. Ook wordt de kalender gepubliceerd op diverse LED schermen in de (binnen)stad.