Event signing Hengelo

Vanaf nu is het mogelijk om via Hengelo Promotie signing torens in te huren voor jouw evenement. Deze torens zijn bijvoorbeeld te gebruiken voor het plaatsen van huisregels, het programma van het evenement en de bewegwijzering tijdens jouw evenement. Een andere mooie mogelijkheid is om de torens voor sponsorvermeldingen te gebruiken. 

Wat is het?

Het gaat om event signing of torenframes, die tijdens je evenement zijn te gebruiken voor verschillende doeleinden. De toren is aan drie kanten te bedrukken door de organisatie. De vierde kant wordt gebruikt voor het stadsmerk, uitinhengelo.nl en LokaalFonds Hengelo. Hengelo Promotie heeft de torens in beheer en dankzij LokaalFonds Hengelo kunnen deze tegen een zeer laag bedrag beschikbaar worden gesteld.  

Kosten

Voor plaatsing van de torens, de productie en het aanbrengen van de spandoeken op drie zijden zijn onderstaande prijzen vastgesteld.

Pakket 1 (1 t/m 4 torens)

  • Plaatsen inclusief spandoeken € 210,- ex BTW per toren

Pakket 2 (5 t/m 10 torens)

  • Plaatsen inclusief spandoeken € 200,- ex BTW per torens

 

Ook is er optioneel een elektrapakket per toren bij te boeken bestaande uit 4 lampen per toren en de benodigde kabels: €35,- ex. BTW.

Minimale afname is twee torens.
 
 

Werkwijze

Wil je gebruik maken van de torens dan kan je hiervoor een aanvraag doen bij Hengelo Promotie.

  • Stuur een mail naar info@hengelopromotie.nl en vermeld van welk pakket je gebruik wilt maken,  het aantal torens en de datum van plaatsing.
  • Je ontvangt een bevestiging als de datum akkoord is met verdere instructies over o.a. de aanlevering van het ontwerp.