Evenement organiseren

Hengelo is een echte evenementenstad. De Nacht van Hengelo, het BAM-festival, de Lambertuskermis, Korenfestival AmuSing Hengelo…en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Stuk voor stuk topevenementen waarmee we jong en oud weten te bereiken. Hengeloërs zijn terecht trots op ‘hun’ evenementen. En steeds meer mensen van buiten de stad komen voor onze evenementen naar Hengelo. Een goed georganiseerd evenement zorgt voor levendigheid, sfeer en dynamiek. Evenementen versterken de economische kracht van onze stad. Bovenal zijn ze goed voor het beeld van de stad.

Wij maken het je gemakkelijker

Hengelo Promotie helpt jou om het organiseren van een evenement in Hengelo gemakkelijker te maken. We ondersteunen en faciliteren, delen kennis en helpen jou als evenementenorganisator vanaf het eerste idee tot aan de uiteindelijke evaluatie. Om een evenement soepel en veilig te laten verlopen, moet het voldoen aan allerlei eisen, regels en vergunningsvoorwaarden. Hengelo Promotie ondersteunt organisatoren daarbij. Bijvoorbeeld in het contact en de afstemming met de gemeente. Door korte lijnen te hanteren met jou, gemeente Hengelo en verschillende facilitaire partijen, helpen we je zo ver mogelijk op weg om een mooi evenement neer te kunnen zetten.

Een goede verbinding, samenwerking en communicatie tussen verschillende partijen vinden wij namelijk erg belangrijk: samen staan we sterker. Denk daarbij aan andere organisatoren, gemeente Hengelo en Stichting Centrummanagement Hengelo, maar ook Hengelose ondernemers en bewoners.

Vragen over het organiseren van een evenement in Hengelo?

Wij helpen je van A tot Z met het organiseren van je evenement in Hengelo. Mail of bel Jim voor een afspraak!