Terugblik bijeenkomst 24 november

Oh, what a night! Vrijdag 24 november was de 5e en laatste bijeenkomst van de H500 van 2023 en dat was ook meteen een knaller! We waren te gast bij de Twentse Bierbrouwerij waar we na een rondleiding, bierproeverij en presentatie met de voetjes van de vloer gingen met de band Bittersweet. 

Vanaf 18 uur druppelden de eerste leden binnen voor een hapje en drankje. Om 18.30 uur was de start van het informatieve gedeelte van de avond. De aanwezigen werden onder streng toezicht van Martine opgedeeld in groepen (tot grote vreugde van velen ;-)) waarna elke groep begon aan een onderdeel. 

Via de ‘stairway to heaven’  sloot de eerste groep aan bij de presentatie van Hengelo Promotie; gegeven door Monique Delsing en Jim Korf. Centraal in de presentatie stond de H500 en evenementen. Onderwerpen waar leden vaak vragen over hebben en wij graag uitleg gaven over hoe dit in elkaar zit. Ook het moment om de mening van de leden te vragen. Bijvoorbeeld over ‘Hoe ziet jouw ideale Nacht van Hengelo eruit’ en het idee om de gelden van de H500 te labelen aan een evenement. Dat zou dan kunnen zijn LICHT Hengelo powered by H500. Dit wordt vervolgd! 

Bekijk de presentatie hier

Ondertussen mocht de andere groep een kijkje nemen in de brouwerij. Hier kon iedereen een Twents Bok en Twents Honing Tripel proeven en werd er uitleg gegeven over de brouwerij en de geschiedenis van de Twentse Bierbrouwerij. Na de rondleiding, presentatie en proeverij was er kort de tijd voor netwerken en heerlijk eten. 

Om 20.30 uur begon het feest in het Pakhuis! De band Bittersweet zorgde voor een daverende avond en gingen er velen met de voetjes van de vloer! Al met al een hele geslaagde avond.