Hengelo Kado

Eind 2020 heeft Hengelo Promotie samen met Stichting Centrummanagement Hengelo de Hengelo Kadokaart geïntroduceerd. Het doel van deze kaart was (en is) om bewoners en bezoekers te stimuleren meer en vaker lokaal te kopen. Jaarlijks worden er vele landelijke kadobonnen verkocht aan consumenten. Met Hengelo Kado worden aankopen in de eigen stad gestimuleerd, omdat de kadokaart alleen bij Hengelose bedrijven uitgegeven kan worden.

Wat is het precies?

Hengelo Kado is een digitale kadokaart die verkrijgbaar is in iedere gewenste waarde van €5,- tot € 150,-. De kadokaart is na uitgifte twee jaar geldig. Je kan de kadokaart zowel fysiek als online kopen. Fysiek bij Hengelo Promotie (Markt 8), Boekhandel Broekhuis en digitaal via de webshop waar je kan kiezen voor een fysieke kaart in een kadoverpakking of een digitale kaart die uitgeprint kan worden.

Deelnemers Hengelo Kado

Hengelo Kado kan je besteden bij meer dan 120 verschillende winkels en horecazaken in Hengelo. Van kado’s tot kleding en sieraden, van restaurants tot woonaccessoires en nog veel meer. Voor iedereen zit er wel iets tussen. Hier vind je een overzicht van alle deelnemende winkels en horecazaken. De deelnemende zaken zijn ook te herkennen aan de speciale raamsticker.

Ben je zelf ondernemer in Hengelo en wil je ook meedoen met Hengelo Kado? Meld je dan aan.

Hengelo Kado zakelijk

Hengelo Kado is ook het kado voor de zakelijke markt. Ben je op zoek naar een kado voor collega’s, personeel of als relatiegeschenk? Of voor de komende feestdagen? Met Hengelo Kado zit je altijd goed. En je steunt ook nog eens de lokale ondernemers! Lees meer over Hengelo Kado zakelijk.

Ontvang maandelijks een nieuwsbrief met het laatste nieuws van Uit in Hengelo. Uitschrijven kan op elk moment via een link onderin de nieuwsbrief. 

Abonneer je op onze nieuwsbrief