Brochure Kernverhalen

Ondernemen in de binnenstad

Met trots presenteren binnenstadpartners en ondernemers: ‘Kernverhalen; ondernemen in de binnenstad van Hengelo’. Hierin bevelen wij de binnenstad van Hengelo aan als dé vestigingsplaats voor nieuwe en bestaande ondernemers. We presenteren kerncijfers, vertellen meer over de kernkwaliteiten van onze (binnen)stad en zoomen in op de deelgebieden, elk met hun eigen sfeer en karakter.

Lokale helden

Onze lokale helden staan centraal: ondernemers met hart voor hun zaak én met hart voor Hengelo vertellen waarom het goed ondernemen is in de binnenstad. In de brochure staan ook meerdere QR-codes, die leiden naar mooie filmpjes, bijzondere interviews en aanvullende informatie. Op deze unieke en vernieuwende manier geven we net dat beetje extra’s, waar we als Hengelo zo goed in zijn!

Van, voor en door ondernemers

Het is een prachtig document geworden waarin de binnenstad van Hengelo zich aanbeveelt als vestigingsplaats voor nieuwe en bestaande ondernemers. Hengelo Promotie heeft de coördinatie van de brochure op zich genomen, maar er is samen met een groep ondernemers en overige binnenstadspartners keihard gewerkt aan de totstandkoming.

Acquisitie

Kernverhalen maakt deel uit van diverse acquisitieactiviteiten om de komende jaar meer ondernemers naar onze stad te trekken en zo de leegstand in ons centrum tegen te gaan. Daarbij trekken Stichting Centrummanagement Hengelo (SCH), gemeente Hengelo en Hengelo Promotie intensief met elkaar op.

Exemplaar ontvangen?

Wil je de brochure ontvangen, weet je  mensen of partijen die wellicht ook interesse hebben in een fysiek exemplaar of wil je meer weten over ondernemen in de binnenstad? Stuur dan een mail naar centrummanager@centrumhengelo.nl. We leggen graag contact!

Bekijk hier de brochure. 

Ontvang maandelijks een nieuwsbrief met het laatste nieuws van Uit in Hengelo. Uitschrijven kan op elk moment via een link onderin de nieuwsbrief. 

Abonneer je op onze nieuwsbrief