Nieuw promotiemateriaal

De laatste weken zijn er verschillende nieuwe promotiematerialen voor Hengelo ontwikkeld. Met deze promotiematerialen kunnen we de (toeristische) partners van Hengelo nog beter bedienen.

Toeristisch magazine Uit in Hengelo

Het nieuwe toeristische magazine is uit! In dit magazine vind je in één oogopslag wat Hengelo jou te bieden heeft op gebied van winkelen, uitgaan, eten & drinken, uitjes, evenementen en overnachten. Wij nemen je graag je mee voor een dagje (of meerdere dagen) Uit in Hengelo. Bekijk het magazine hier. 

Nieuwe wandel- en fietsroutes

Stadswandeling Hengelo
Deze wandeling neemt je mee door de binnenstad van Hengelo. Binnen een uur weet je alles over het ontstaan van Hengelo en laten we alle bijzondere plekken zien in onze stad. De nieuwe stadswandeling kan je hier downloaden.

Tuindorpwandeling
Loop met deze wandeling door het unieke Tuindorp ’t Lansink, één van de mooiste Tuindorpen van Nederland. De Tuindorpwandeling download je hier.

Daarnaast is er nog een aantal andere routes in ontwikkeling. Deze volgen binnenkort.

Plattegrond Hengelo

Samen met Gemeente Hengelo is er een nieuwe stadsplattegrond gemaakt. Deze is gratis af te halen bij Hengelo Promotie, Markt 8.

Hengeleut

Wij Hengeloërs zijn sociaal en komen graag bij elkaar op de koffie. Met de Hengeleut koffiesiroop is het heerlijk leuten! Leuk om te geven, te krijgen of zelf van te genieten. Te koop bij Hengelo Promotie.

Ontvang maandelijks een nieuwsbrief met het laatste nieuws van Uit in Hengelo. Uitschrijven kan op elk moment via een link onderin de nieuwsbrief. 

Abonneer je op onze nieuwsbrief