Hengelo displays

Heb jij ze al gespot? Op verschillende locaties in Hengelo kom je sinds kort deze mooie Hengelo displays tegen. Heb je een bezoekje gebracht aan de Bibliotheek, het Stadskantoor, Schouwburg Hengelo of Restaurant Bij Boenders dan heb je ‘m vast al gezien! En natuurlijk staat er ook één bij het Toeristisch Informatie Punt van Hengelo Promotie.

Hengelo informatie

In de displays vind je informatie over Hengelo. Zoals verschillende wandel- en fietsroutes, het magazine Uit in Hengelo, stadsplattegrond en de arrangementen die wij bij Hengelo Promotie hebben ontwikkeld. Door het plaatsen van deze displays op verschillende locaties in Hengelo is informatie nog makkelijker en sneller toegankelijk voor iedereen. En ook zichtbaarder.

Meer locaties

De bedoeling is dat er de komende maanden op meer locaties displays worden geplaatst. Weet jij een goede locatie of heb jij een locatie beschikbaar? Neem dan contact op via info@hengelopromotie.nl.

Ontvang maandelijks een nieuwsbrief met het laatste nieuws van Uit in Hengelo. Uitschrijven kan op elk moment via een link onderin de nieuwsbrief. 

Abonneer je op onze nieuwsbrief