Even voorstellen: Jim Korf

Per 1 november is Jim Korf de nieuwe Evenementen Coördinator bij Hengelo Promotie. 

Graag stel ik mij voor als nieuwe evenementen coördinator van Hengelo Promotie waar ik per 1 november zal starten.

Mijn naam is Jim Korf, 36 jaar oud en ik woon samen met mijn vriendin Anna in Hengelo met onze kinderen Nina (5) en David (3). De evenementenwereld heeft mij altijd al getrokken. Als zoon van een vader met een artiestenbureau is dat misschien ook niet gek. Als 16-jarige jongen was ik met trots lid van promotieteam Hengelo en ondersteunde ik mijn vader met het organiseren van verschillende evenementen. Na het afronden van mijn opleiding communicatiemanagement in Utrecht ben ik circa 10 jaar lang werkzaam geweest als bedrijfsleider bij bioscoopketen Movie Unlimited. Recentelijk ben ik als dutymanager en vrijwilligerscoördinator betrokken geweest bij het theaterspektakel ‘Hanna van Hendrik’ waar ik o.a. verantwoordelijk was voor het goed verlopen van de voorstellingen.

Ik vind het gaaf wanneer een evenement soepel verloopt, bezoekers van het evenement hun vriendenkring inlichten dat zij ook zeer zeker moeten gaan en dat jij daar dan een steentje aan hebt kunnen bijdragen op welke manier dan ook. Ik hoop dat ik in de rol als evenementen coördinator hier verder op kan voortborduren. Ik zie er in elk geval naar uit om aan de slag te gaan en samen te gaan werken met enthousiaste Hengelose organisatoren. Ik maak graag kennis en hoop op een plezierige samenwerking.  

Je kunt mij bereiken via Jim@hengelopromotie.nl en 06-43 46 94 90. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. 

Jim Korf
Tel: 06-43 46 94 90
Kantoor: 074 – 250 10 80
Email: jim@hengelopromotie.nl