Bijeenkomsten H500

Jaarlijks organiseren wij diversen bijeenkomsten voor onze ambassadeurs, de H500-partners. Vrijdag 15 september 2023 stond er weer een bijeenkomst op de agenda. Lees mee om te zien wat wij doen tijdens deze bijeenkomsten. Deze keer gingen we op bezoek bij Lust Bakery & Bistro en Oyfo.

De dag begon op tijd met een heerlijk ontbijt bij Lust, Bakery & Bistro. Even de dag opstarten en bijpraten onder het genot van een kop koffie, broodje of bakje yoghurt. Na het ontbijt namen we een kijkje bij het naastgelegen Oyfo. Eerst vertelde directeur Marloes Nijhuis over wie Oyfo eigenlijk is. Naast techniekmuseum vind je hier namelijk ook de kunstenschool en een kunstpodium. Oyfo is een inspirerende ontmoetingsplek op historische grond, hier begon Floris Hazemeijer in 1907 de Firma Hazemeijer & Co.

Daarna mochten wij het techniekmuseum en de kunstenschool zelf ontdekken. Eén van de vele vrijwilligers van Oyfo leidde ons rond en vertelde meer over wat je allemaal kan doen in het museum. De ochtend sloten we af met een leuke djembé workshop door docent Folkert Buis. Laten we zeggen dat niet iedereen de juiste motoriek hiervoor heeft

Heb jij interesse in een lidmaatschap van de H500? Kijk dan even op deze pagina!

Ontvang maandelijks een nieuwsbrief met het laatste nieuws van Uit in Hengelo. Uitschrijven kan op elk moment via een link onderin de nieuwsbrief. 

Abonneer je op onze nieuwsbrief