Zomerfestival Hengelo

De tweede editie van het Zomerfestival Hengelo is van start. Van juni tot en met september zijn er weer volop activiteiten in de Hengelose binnenstad. De aftrap van het festival was meteen goed, want op 4 juni start Sand in the City. Hier kan iedereen feestelijke zandtaartjes bakken, tunnels graven en van de glijbaan in een hele grote zandbak ploffen. Of even genieten van een hapje en drankje onder de parasol. Naast Sand in the City zijn er nog veel meer mooie aankomende evenementen, zoals de Kidswarenmarkt, Springkussenfestival, Heerlijk Hengelo en Kids@the park.

Activiteiten juli

Livemuziek Burg. Jansenplein – 11, 18 en 25 juli

Zoals inmiddels bekend kan je weer heerlijk genieten in juli van live muziek op het Burgemeester Jansenplein. Dit kan op 11, 18 en 25 juli vanaf 20.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Muziek

Orgelconcert Lambertusbasiliek – 13, 20 en 27 juli

Voor de 28ste keer zijn er dit jaar orgelconcerten in de Lambertusbasiliek en Kristalkerk. Elf uitvoeringen tot en met eind oktober. Dit kan in juli op 13 juli, 20 juli en 27 juli. Het concert begint om 15.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

Stg. Orgelconcerten Hengelo

Stoer Voer Festival – 12, 13, 14 juli

Een weekend lang verrassend genieten in een relaxte festivalsfeer, dat is Stoer! Tijdens Food Festival Stoer Voer kunnen mensen genieten van verrassend en duurzaam eten & drinken. De veelal rollende keukens bereiden met veel passie hun gerechten pal voor je neus. Naast het geweldige eten, drink je heerlijke lokale en duurzame wijnen en (speciaal) bieren.
Uiteraard worden kinderen niet vergeten en ook dankzij de vinyl dj’s, bands en andere activiteiten zal het een weekend worden om niet snel te vergeten. www.stoervoerfestival.nl.

Stoer Voer Festival | Wij zijn Hengelo

School’s Out Party – 12 juli

Bij The Three Musketeers op vrijdag 12 juli vanaf 12.00 uur. Live music, burgers en pizza! Klik hier voor meer informatie.

Zomerbokbierdag – 14 juli

Op zondag 14 juli vieren we voor de tweede keer Zomerbokbierdag! Minimaal 12 verschillende zomerbokbieren van de tap, buiten grill, verschillende DJ’s en de ouderwetse gezelligheid van bokbierdag om de zomer vakantie in te luiden. Klik hier voor meer informatie.

Zomerbokbierdag 2019

Kidswarenmarkt – 17, 24 juli

De Kidswarenmarkten Hengelo zijn weer terug! Op woensdag 17 juli, 24 juli en 21 augustus van 9.00 tot 15.00 uur kun je spulletjes verkopen tijdens de reguliere warenmarkt op het marktplein. Wil jij je spullen verkopen net als een echte koopman of koopvrouw? Ruim je zolder op, zoek je speelgoed uit en kom naar de kidswarenmarkt. Klik hier voor meer informatie.

Salsa Open Air – 19 juli

Voor alweer het zesde jaar organiseert DJ-RadioMASsalsa in samenwerking met The Three Musketeers op zaterdag 5 juni het gezelligste dans en muziek festijn Salsa Open Air Hengelo 2019

Springkussenfestival – 28 juli

Kom naar het grootste springkussenfestival van Europa. Het Springkussenfestival vindt plaats op zondag 28 juli van 12.00 tot 17.00 uur op het marktplein en is gratis toegankelijk. Er is een speciaal afgescheiden gebied voor kinderen tot en met 6 jaar. Daarnaast zijn er diverse foodtrucks waar je eten en drinken kan halen. Denk bijvoorbeeld aan loempia’s, patat, poffertjes, suikerspinnen, etc. Bij de foodtrucks is ook een gezellig terras te vinden. Klik hier voor meer informatie.

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen