Wineble
Wolfkaterweg 34
7554 PM Hengelo

Op een ontspannen manier, in een vertrouwde omgeving kennis maken met en genieten van goede, lekkere en betaalbare wijnen. Je kunt ons boeken voor een wijnparty bij jou op locatie.

Wineble organiseert wijnproeverijen

Wijnparty’s op locatie. Dat kan bij jou thuis zijn, gezellig met vrienden, vriendinnen, collega’s, teamleden van je sportclub, buren, het maakt niet uit. Je zult samen een gezellige, ontspannen, informatieve, volledig verzorgde avond beleven. Jij zorgt voor de gasten, wij regelen de rest van de avond. We brengen alle benodigdheden mee, glaswerk, tafelkleden, hapjes en natuurlijk de wijnen.

Uiteraard kunnen wij ook een wijnproeverij organiseren bij een bedrijf als netwerkborrel, bedrijfsuitje of bijvoorbeeld als afsluiting van een brainstormdag. Er is (heel) veel mogelijk!

Meer informatie

Wil je meer informatie of weten of een bepaalde datum nog beschikbaar is, neem gerust contact op en bel: 06 52 77 82 95 of stuur een mail: info@wineble.com. Op onze website www.wineble.com vind je nog veel meer informatie over Wineble wijn, party’s en meer… en wat wij allemaal doen.

Graag tot ziens, tot snel!Wineble | Wij zijn Hengelo

Beschikbaar via mail of bel ons op: 0652778295