Zien & Doen

Meesterlijke Koffie & Thee

Meesterlijke Koffie & Thee
Drienerstraat 28
7551 HH Hengelo

Meesterlijke Koffie & Thee is ontstaan uit ware passie voor koffie. Onze producten zijn zoveel mogelijk geselecteerd op basis van Fairtrade, Biologisch en FarmerDirect.

Ons streven is een eerlijke handel voor de teler. Onze producten zijn verder hand geplukt en geselecteerd. De koffie wordt voor ons gebrand op kleine schaal in een Nederlandse branderij. Door al deze facetten kunnen we een eerlijk product met een hoge kwaliteit leveren.

Meer dan koffie

Meesterlijke Koffie & Thee is meer dan alleen een speciaalzaak. Wil je taart bestellen voor een eigen feest of meer weten over koffie, of wil je een workshop volgen? Neem contact op voor meer informatie.Meesterlijke koffie en thee | Wij zijn Hengelo

Maandag: gesloten
Dinsdag: van 10.00 – 17.30 uur
Woensdag: van 10.00 – 17.30 uur
Donderdag: van 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag: van 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag: van 09.30 – 17.30 uur
Zondag: van 13.00 – 17.00 uur (op koopzondagen)Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen