Zien & Doen

Filmhuis Hengelo

Filmhuis Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Wist u dat u in het Rabotheater naar de film kunt? Op iedere woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond om 20.15 uur en incidenteel ook op vrijdag- en zondagmiddag kunt u in onze comfortabele filmzaal (90 stoelen) genieten van een gevarieerd aanbod filmhuisfilms. Kwaliteitsfilms, die nergens anders een podium hebben in Hengelo.

 

Tijdens de herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie worden op twee middagen om 14.00 uur ook voor de jeugd mooie films gedraaid. Voor kinderfeestjes geldt een gereduceerd groepstarief (€25,- voor 8 personen) en kunnen kinderen in de filmcabine uitleg van de operateur krijgen.

Houd onze filmprogramma’s in de gaten. Onze folder verschijnt 4x per jaar en vindt u op verschillende plekken in Hengelo zoals de Bibliotheek, Metropool en het Rabotheater. Of volg ons op facebook (www.facebook.com/hengelofilmhuis) en twitter (@filmhuishengelo).

Als u de activiteiten van Filmhuis Hengelo wilt ondersteunen kunt een filmpas aanschaffen. Voor €12,50 per seizoen ontvangt u een filmpas waarmee u het hele seizoen € 2,00 korting krijgt op de films voor volwassenen. Bovendien krijgt u het programma thuisgestuurd.

Voor meer informatie en het actuele programma kijkt u op: www.filmhuishengelo.nl of www.rabotheater.nl/filmsFilmhuis Hengelo | Wij zijn Hengelo

Iedere woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond om 20.15 uur.
Incidenteel matineevoorstellingen op vrijdag- (16.00 uur) en zondagmiddag (15.00 uur).
Familiefilms in de herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie (om 14.00 uur).


Met filmpas €7,75/zonder filmpas €9,75 (incl. consumptie)
Familiefilms €5 per persoon, 8 personen voor €25
Een filmpas (€12,50) geeft het hele jaar recht op €2 korting per voorstelling

Reserveren:
Via www.rabotheater.nl/films, aan de kassa van het Rabotheater, maandag t/m zaterdag tussen 12 en 16 uur of telefonisch (074-2556789).