Zien & Doen

Arrangement Kedeng Kedeng

Arrangement Kedeng Kedeng
Markt 8
7551 CV Hengelo

Dit moet je echt een keer gedaan hebben: spoorfietsen! Uniek in Twente en een leuk uitje samen met je vrienden, familie of collega’s. Het arrangement start bij het opstartpunt aan de Kuipersdijk. Hier krijg je uitleg over de geschiedenis van het spoorfietsen. Daarna stappen jullie op de spoorfiets, waarmee je de prachtige omgeving verkend. En wil je nog meer van de omgeving zien, dan kan je een mooie wandeling maken. Na het spoorfietsen ga je heerlijk lunchen of dineren bij De Blauwe Engel in de binnenstad van Hengelo. Het restaurant is vernoemd naar de blauwe engel trein die in 1954 de stoomtrein verving. 

Hoe werkt het?

Wat is het?

Op een spoorfiets verken je de omgeving Hengelo – Twekkelo en na die tijd staat er een heerlijke lunch of diner bij De Blauwe Engel voor je klaar. De hele tour duurt ongeveer 3,5 uur en is beschikbaar voor minimaal 4 en maximaal 16 personen. Reserveren is noodzakelijk.

Tijden

De starttijden zijn in overleg. Voor meer informatie zie de website: www.railpleasure.nl/spoorfietsen

Reserveren & vragen

Informatie vragen, reserveren en betalen doe je bij Hengelo Promotie. Dat is alles, de rest wordt voor jou geregeld! Zijn er allergieën waar rekening mee gehouden moet worden? Geen probleem! Laat het ons weten en wij zorgen ervoor dat hier op gelet wordt.

Vervoer en route

Het is mogelijk om met de fiets of auto naar beide bestemmingen te gaan. Wanneer je zelf niet beschikt over een fiets is het mogelijk om een fiets te huren bij Hengelo Promotie. Er zijn maximaal 8 fietsen beschikbaar. De kosten per fiets, per dag deel zijn €7,50.

Keuze arrangement, inclusief spoorfietsen, exclusief drank

Lunch 14 euro per persoon inclusief spoorfietsen, exclusief dranken

  • Pannenkoek met spek of
  • Warme ambachtelijke Twentse Beenham met honingmosterdsaus of
  • Italiaanse bol met kaas, slamix, tomaat, komkommer en gekookt ei of
  • Uitsmijter ham en/of kaas

Diner 26 euro per persoon inclusief spoorfietsen, exclusief dranken

Voorgerecht
Frans stokbrood met kruidenboter, kerriemayonaise en knoflooksaus

Hoofdgerecht

  • Saté van de haas met pindasaus (2 spiesjes) of
  • Gemarineerde spareribs 500 gram of
  • Wienerschnitzel met champignonroomsaus of
  • Champignons in bierbeslag

Nagerecht
Koffie, thee of cappuccino

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden arrangement Kedeng Kedeng

 Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen