Zien & Doen

Yip’s snooker, darts & bowlingcentrum

Yip’s snooker, darts & bowlingcentrum
Oude Molenweg 42-44
7551 HC Hengelo
074 - 242 82 91

Yip’s

Bowlen is geschikt voor jong en oud. Voor kinderen hebben we speciale lichte ballen en buizen die in de goot gelegd kunnen worden zodat de bal niet zo snel van de baan zal rollen. Zo maken kinderen ook een goede kans!

Bowlen

Onze vier bowlingbanen zijn recentelijk gerenoveerd. Zo hebben wij nu ook vernieuwde discoverlichting, wat zorgt voor een extra gezellig avondje uit.

Bowlen is geschikt voor diverse feesten. U kunt gezellig een uurtje bowlen met wat vrienden of met uw gezin, of een compleet verzorgde avond plannen voor uw bedrijfs-, familie- of verenigingsfeest.

Voor 65-plussers, scholen, vriendenclubjes, familiegroepen, etc. die met regelmaat willen gaan bowlen hanteren wij speciale tarieven (alleen van maandag t/m donderdag). Mocht U geïnteresseerd zijn, dan kunt U vrijblijvend contact met ons opnemen over de mogelijkheden en voorwaarden.

Darts

Wij hebben standaard 12 dartborden waar gebruikt van gemaakt kan worden. Naast de gebruikelijke consumptie zijn hier geen kosten aan verbonden. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om meer borden op te hangen, voor bijvoorbeeld een groot toernooi of de wedstrijden op maandag. Wilt U gewoon even komen darten, dan raden wij u aan dit even tijdig te reserveren.

Snooker

Wij hebben in totaal drie professionele snookertafels, waarvan minstens eens in de twee jaar de lakens worden vernieuwdYip's snooker, darts & bowlingcentrum | Wij zijn Hengelo

Maandag: van 18.00 – 00.00 uur
Dinsdag: van 13.30 – 00.00 uur
Woensdag: van 13.30 – 00.00 uur
Donderdag: van 13.30 – 00.00 uur
Vrijdag: van 13.30 – 01.00 uur
Zaterdag: van 13.00 – 01.00 uur
Zondag: van 13.00 – 00.00 uurDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen