Winters Hengelo: een stad vol sfeer en gezelligheid!

Langzaamaan gaan we weer richting de winter. En dat betekent een periode van gezellige winterse activiteiten in de binnenstad van Hengelo!  Van zaterdag 7 december 2019 t/m zondag 5 januari 2020 kan er weer geschaatst worden op de schaatsbaan op het marktplein. De officiële opening is op vrijdag 6 december om 18 uur door wethouder Bas van Wakeren.

Schaatscafé

De exploitatie van het Schaatscafé is in handen van Stravinsky “eten · drinken · slapen”. In dit geval wordt het dus eten, drinken en schaatsen! Na een paar rondjes op de schaatsbaan kan hier genoten worden van warme dranken, zoete lekkernijen, kleine gerechten en natuurlijk van typische warmmakers. Het hele programma en contactgegevens van het schaatscafé is te vinden op www.facebook.com/schaatscafehengelo. 

Openingstijden schaatsbaan

Winterse activiteiten

Er zijn volop activiteiten op en om de schaatsbaan, voor alle doelgroepen wordt er wel iets georganiseerd. Maar ook elders in de binnenstad worden leuk evenementen georganiseerd. Klik op onderstaande activiteiten voor het volledige programma, tijden en kosten. Op dit moment zijn nog niet alle activiteiten bekend. Het programma wordt zodra er meer bekend is verder aangevuld.

Binnenstad

– 7 december t/m 5 januari Schaatsbaan en Schaatscafé
14 december Winterfestival
15, 22 en 29 december extra loopzondagen in de binnenstad
21 december Radio Kerstfeest
21 december Festival Lessons and Carols
24 december Kerstmiddag

Overig

8 december Kerstmiddag Oeler Watermolen
13 december Kerstconcert
14 december Oyfo X-Mas
15 december Kerstconcert O. L. Vrouwekerk
–  15 december Bezoek het huis van de Kerstman
16 t/m 22 december Franky’s IJs Kersttour
16 december Volkskerstzang
20 december Weihnachts – Oratorium Bach
21 december Carols for Christmas
26 december Kerst met Cunmar
28 december Auni Toernooi

Download hier de flyer met alle winterse activiteiten

Bruisende binnenstad

Het initiatief Winters Hengelo is een belangrijk onderdeel van het programma Bruisende Binnenstad. De partijen, gemeente Hengelo, Stichting Centrummanagement Hengelo en Hengelo Promotie, willen gedurende de werkzaamheden die de komende jaren vanuit het Actieplan Binnenstad worden uitgevoerd, zorgen voor meer evenementen en activiteiten in de binnenstad. Winters Hengelo is het vervolg op het succesvolle initiatief Zomerfestival.

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen