Winters Hengelo: een stad vol sfeer en gezelligheid!

Langzaamaan gaan we weer richting de winter. En dat betekent een periode van gezellige winterse activiteiten in de binnenstad van Hengelo!  Van zaterdag 7 december 2019 t/m zondag 5 januari 2020 kan er weer geschaatst worden op de schaatsbaan op het marktplein. De officiële opening is op vrijdag 6 december om 18 uur door wethouder Bas van Wakeren.

Schaatscafé

De exploitatie van het Schaatscafé is in handen van Stravinsky “eten · drinken · slapen”. In dit geval wordt het dus eten, drinken en schaatsen! Na een paar rondjes op de schaatsbaan kan hier genoten worden van warme dranken, zoete lekkernijen, kleine gerechten en natuurlijk van typische warmmakers. Het hele programma en contactgegevens van het schaatscafé is te vinden op www.facebook.com/schaatscafehengelo en onderstaande link.

Winterse activiteiten

Er zijn volop activiteiten op en om de schaatsbaan, voor alle doelgroepen wordt er wel iets georganiseerd. Maar ook elders in de binnenstad worden leuk evenementen georganiseerd. Klik op onderstaande activiteiten voor het volledige programma, tijden en kosten. Op dit moment zijn nog niet alle activiteiten bekend. Het programma wordt zodra er meer bekend is verder aangevuld.

Binnenstad

16 november Intocht Sinterklaas
20 november Huis van Sinterklaas
23 november Huis van Sinterklaas
27 november Huis van Sinterklaas
– 7 december t/m 5 januari Schaatsbaan en Schaatscafé
14 december Winterfestival
24 december Kerstmiddag

Overig

8 december Muziek bij Buren
26 december Kerst met Cunmar
28 december Auni Toernooi

Download hier de flyer met alle winterse activiteiten

Bruisende binnenstad

Het initiatief Winters Hengelo is een belangrijk onderdeel van het programma Bruisende Binnenstad. De partijen, gemeente Hengelo, Stichting Centrummanagement Hengelo en Hengelo Promotie, willen gedurende de werkzaamheden die de komende jaren vanuit het Actieplan Binnenstad worden uitgevoerd, zorgen voor meer evenementen en activiteiten in de binnenstad. Winters Hengelo is het vervolg op het succesvolle initiatief Zomerfestival.

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen