Winters Hengelo: een stad vol sfeer en gezelligheid!

De winter is in aantocht. En dat betekent een periode van gezellige winterse activiteiten in de binnenstad van Hengelo!

In het kader van de Bruisende Binnenstad organiseert Stichting Centrum Management Hengelo in samenwerking met Hengelo Promotie en de Gemeente Hengelo “Winters Hengelo”. Zo komt er van 7 december 2018 tot en met 6 januari 2019 weer een gezellig schaatsbaan met Schaatscafé op het marktplein.
Schaatscafé

De exploitatie van het Schaatscafé is in handen van Stravinsky “eten · drinken · slapen”. In dit geval wordt het dus eten, drinken en schaatsen! Na een paar rondjes op de schaatsbaan kan hier genoten worden van warme dranken, zoete lekkernijen, kleine gerechten en natuurlijk van typische warmmakers. Het hele programma en contactgegevens van het schaatscafé is te vinden op www.facebook.com/schaatscafehengelo en onderstaande link.

Winterse activiteiten

Er zijn volop activiteiten op en om de schaatsbaan, voor alle doelgroepen wordt er wel iets georganiseerd. Maar ook elders in de binnenstad worden leuk evenementen georganiseerd. Klik op onderstaande activiteiten voor het volledige programma, tijden en kosten.

Schaatsbaan en Schaatscafé
Wintermarkt
Santa Walk 16 december
Kerstmiddag
– Kids Disco
– Curling Toernooi
Wensboom Marktplein
– Winterse activiteiten binnenstad Hengelo

Winters Hengelo is een samenwerking van de gemeente Hengelo, Stichting Centrummanagement Hengelo en Hengelo Promotie met als doel de binnenstad bruisend te houden.

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen