Winkelen

Parkeren in Hengelo

Parkeren in Hengelo
Hazenweg 21
Hengelo

Breng je een bezoek aan Hengelo? Dan is er volop parkeergelegenheid voor auto en fiets. In en om het centrum van Hengelo zijn ruim 1300 straatparkeerplaatsen en vier parkeergarages.

Wegwijzers
In Hengelo worden de parkeergarages en -terreinen aangegeven op borden rondom het centrum. Die wijzen de weg naar de verschillende parkeerlocaties. Je ziet ook het aantal vrije parkeerplaatsen per garage.

Tijden
Voor parkeerplaatsen in het centrum moet je betalen op:

Maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur
Donderdagavond (vaste koopavond) tot 21.00 uur

Parkeren op koopzondag
Op koopzondag parkeer je in de parkeervakken aan de straat gratis. In de parkeergarages moet je op alle dagen betalen.

Feestdagen
Ook op de volgende feestdagen is parkeren gratis: Nieuwjaarsdag, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag.
Let op: gratis parkeren tijdens deze feestdagen geldt alleen voor straatparkeren. In de parkeergarages moet bij openstelling altijd betaald worden.

Kijk op www.hengelo.nl/parkeren voor meer informatie over parkeren in HengeloDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen