Winkelen

Parkeergarage De Beurs

Parkeergarage De Beurs
B.P Hofstedestraat 41
7551DG Hengelo

De ingang van de garage is aan de B.P. Hofstedestraat (tussen marktplein, bibliotheek en Rabotheater).

Het is een parkeergarage zonder slagbomen. Je hoeft in deze parkeergarage geen parkeerkaartje te trekken. Kentekencamera’s scannen de kentekens van alle in- en uitrijdende auto’s. Je betaalt achteraf door jouw kenteken in te toetsen op de betaalautomaat. Je kunt betalen met muntgeld, pin en creditcard.

Ga je naar een avondvoorstelling in het Rabotheater? Dan kun je het parkeergeld ook betalen aan de kassa of informatiebalie van het theater of in het theatercafé. Dat kan voor of na de avondvoorstelling en in de pauze. Je betaalt het vaste bedrag van € 3 en laat het kenteken van jouw auto registreren. Je kunt dan zonder verdere handelingen de parkeergarage uitrijden.
24 uur per dag geopend


Het standaardtarief is € 1,90 per uur. Het dagtarief (24 uur) is € 9.90 en tussen 18.00 uur en 5.00 uur geldt het nachttarief van maximaal € 3.


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen