Winkelen

NonStop Running

NonStop Running
Bevrijderslaantje 1
7551 KV Hengelo

Bij hardloopwinkel NonStop Running un Hengelo (voorheen Run2Day Hengelo) vind je de nieuwste en mooiste producten op het gebied van hardlopen.

Wij hebben een ruim assortiment hardloopschoenen, kleding, accessoires, elektronica en sportvoeding van uitsluitend topkwaliteit in huis. Want alleen dan kunnen wij jouw als sporter het beste van dienst zijn.

Ontstaan

NonStop Running is opgericht door Frans en Eva Koevoets, allebei gepassioneerde hardlopers. Sinds 10 jaar hebben wij onze hardloopwinkel in Hengelo, gevestigd aan het Bevrijderslaantje 1.

Frans heeft meer als 25 jaar hardloopervaring en heeft ondertussen al diverse marathons in Nederland en in het Buitenland gelopen. Daarnaast is hij een gediplomeerd hardlooptrainer en geeft wekelijks hardloopclinics en trainingen voor Let’s Run, Bedrijven en bij diverse hardloop atletiekverenigingen.

Eva loopt al meer als 15 jaar met veel plezier hard. Wekelijks is ze te vinden bij haar hardloopclub in Boekelo, waar ze ook actief is voor de activiteitencommissie. Regelmatig doet ze mee aan wedstrijden, zoals een 5km of traint ze voor een halve marathon. Naast het geven van hardloopadvies in de winkel, verzorgt ze ook de administratie voor NonStop Running.

Je kunt bij ons terecht voor:

* Hardloopschoenen
* Hardloopkleding
* Hardloopaccessoires
* Sportvoeding
* Sporthorloges en GPS systemen
* Hardloopadvies (5,10, marathon etc)
* Loopanalyse
* Hardloopclinics voor bedrijven en particulieren
* Hardloopschema’s
* Medische begeleiding door fysiotherapeut en podoloog
* Teamkleding
* En nog veel meer,

De winkel is volledig ingericht op de beleving van de hardloper, met een speciaal ingerichte hardloopbaan voor de analyse, een ruime schoenencollectie, kleding, sporvoeding en accessoires. Wij helpen je graag met het kiezen van je nieuwe hardloopoutfit. Je bent van harte welkom in onze hardloopwinkel in Hengelo!
Maandag: gesloten
Dinsdag: van 10.00 – 18.00 uur
Woensdag: van 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: van 10.00 – 20.00 uur
Vrijdag: van 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: van 09.30 – 17.00 uur
Zondag: zijn wij hardlopen!Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen