Winkelen

Kattencafé KatDeau

Kattencafé KatDeau
Anninksweg 31
7557 AD Hengelo

KatDeau is een bijzonder gezellige mix van kattencafé & cadeauwinkel in het knusse Hengelo, Overijssel. Het idee begon eind 2015 voor het eerst te leven bij initiatiefneemster Dominique, toen haar oog viel op het prachtige hoekpand aan de Anninksweg (met woon & werk bestemming) in Hengelo. De koop ging heel voorspoedig en sinds november 2015 woont Dominique met veel plezier op de 2 verdiepingen boven het kattencafé.

 

Sinds maart 2016 heeft Dominique contact onderhouden met de gemeente Hengelo over een ondergeschikte horeca 1 vergunning om haar droom werkelijkheid te kunnen laten worden. Door een positieve houding van de gemeente is dit gelukt. KatDeau is volledig uit eigen financiering opgezet en onderneemster Dominique is hier stiekem best trots op.

Bij KatDeau is gekozen voor een warme huiskamersfeer wat zich uit in het speelse behang, de warme kleuren en gezellige inrichting. Bij KatDeau wordt nauw samengewerkt met lokale Twentse ondernemers die hun eigen producten aanbieden in de winkel.

In het kattencafé wonen uitsluitend Sphynxkatten (naaktkatten). Deze katten zijn bijzonder mensgericht en sociaal. Hun karakter wordt vaak omschreven als deels hond, kat en aapje. Deze mix zorgt voor ontzettend speelse en gezellige huisdieren! Sphynxkatten zijn tevens ideaal voor mensen met een kattenhaar-allergie. Tenslotte is het natuurlijk extra handig dat het kattencafé niet telkens vol kattenharen ligt
Woensdag 11:00 – 17:00
Donderdag 13:00 – 21:00
Vrijdag 11:00 – 17:00
Zaterdag 11:00 – 17:00
De laatste zondag van de maand 11:00 – 17:00