Winkelen

Cuttingedge

Cuttingedge
Nieuwstraat 42
7551 CZ Hengelo

Cuttingedge is bijna 10 jaar een begrip in de Hengelose binnenstad. Onze kapsalon is goed en eenvoudig bereikbaar. Je wordt behandeld door moderne en trendy kapsters, die veelvuldig getraind worden. Hierdoor kunnen zij jou voorzien van het kapsel van jouw keuze en wat het beste bij jou past.

Wij werken volgens de nieuwste mode-lijnen en presenteren elk kwartaal de mooiste kleurtechnieken. Dit alles kun je beleven in onze spectaculaire salon waar de mooiste coupes worden gecreëerd. Wij zijn ook een Mclean Curslys masterclass salon en met deze kniptechniek kunnen wij uw haar in krullen knippen.

Kom langs en gun jezelf een nieuw kapsel, geknipt door ons vakkundig team.

 Cuttingedge | Wij zijn Hengelo

Maandag: gesloten
Dinsdag: van 10.00 – 18.00 uur
Woensdag: van 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: van 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag: van 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: van 10.00 – 17.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen