Winkelen

BetaGuard

BetaGuard
Weijinksweg 30
7558 PL Hengelo

BetaGuard is dè specialist in het verhuren van tijdelijke beveiligingssystemen.

Goed beveiligd tegen inbraak en vandalisme
Het BetaGuard inbraakbeveiligingssysteem bestaat uit een basisstation met verschillende detectie-zones. Alle onderdelen van het beveiligingssysteem communiceren volledig draadloos met elkaar. Hierdoor zijn ze dus overal inzetbaar, ook daar waar geen stroom of telefonieaansluiting aanwezig is

Brand- en ontruimingssystemen
Het BetaGuard brand- en ontruimingssysteem zorgt voor een snelle en effectieve beveiliging van uw personeel in gevaarlijke situaties. Wij leveren twee verschillende soorten alarmsystemen om uw locatie te kunnen beveiligen tegen brand en om snel te kunnen evacueren.

Toegangscontrole
Op het gebied van toegangscontrole is BetaGuard onderscheidend in de markt. BetaGuard biedt een compleet pakket van diverse toegangscontrolesystemen, zoals slagbomen, schuifpoorten, tourniquets en portiers diensten in combinatie met ons BetaVisit systeem.

 

 
24 uur geopendDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen