Overnachten

Wiggers’ Bed and Breakfast

Wiggers’ Bed and Breakfast
Dieselstraat 54
7553 TK Hengelo

Wigger’s Bed and Breakfast heet u van harte welkom in een bijzondere en gastvrije accommodatie in het best bewaarde Tuindorp van Nederland.

Wij zijn Henk en Yvonne Wiggers. Sinds 2002 wonen wij met onze kinderen Iris, Henk jr. en Guus in het bijzondere pand aan de Dieselstraat 54 in Hengelo Ov. Ons woonhuis betreft een voormalig, tot woonhuis omgebouwde, kleuterschool. Wij wonen hier met veel plezier en bieden graag ruimte aan onze gasten voor een gezellig, comfortabel en gastvrij verblijf.

Onze kamers zijn sfeervol ingericht met aparte zithoek, slaapruimte, werkplek, gratis WIFI, lcd-tv en eigen badkamer met douche en toilet. Er zijn enkele gratis leenfietsen beschikbaar. De B&B heeft een eigen ingang via een trap bereikbaar. Per 1 november 2017 beschikken wij over een volledig ingerichte keuken waar men zelf ontbijt en maaltijden kan bereiden. Per kamer beschikt men over een eigen koelkast.

Ons concept van B&B is ook uitermate geschikt voor de langere verblijven.Wiggers' Bed and Breakfast | Wij zijn Hengelo


Prijzen per nacht:

1 persoon € 55,00
2 personen € 70,00

Prijzen inclusief:
– Dagelijks schone handdoeken
– Beddengoed
– Koffie en thee gedurende gehele verblijf
– Gas- water en elektra
– Draadloos internet
– BTW en toeristenbelasting

Eventueel ontbijt op verzoek, vraag naar de mogelijkheden.

Verblijf van een hele week of langer: vraag naar onze speciale prijs.

Klik hier om direct te reserveren.


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen