Winkelen

Fopshop de Feestwinkel

Fopshop de Feestwinkel
Wolter ten Catestraat 27
7551 HW Hengelo

De Fopshop is een feestartikelen speciaalzaak van formaat en een begrip in de regio Twente. In onze ruime winkel presenteren wij een complete collectie feestartikelen met onder andere pruiken, hoeden, schoenen, maskers, fopartikelen, grimeer artikelen, feestaccessoires, feestdecoraties, cadeau artikelen en kleding.

Onze winkel beschikt tevens over een verhuur afdeling. Hier kunt u terecht voor het huren van carnavalskleding, (dieren)kostuums, accessoires, spandoeken, geboorteborden en Abrahams en Sarahs.

Ook voor seizoensgebonden feestartikelen kunt u bij ons terecht. Wij verkopen en verhuren diverse soorten carnavalsartikelen, paashazen, Sinterklaas en Zwarte piet artikelen, kerstmannen en kerstvrouwen, hawaii-artikelen en wij hebben een ruime collectie en voorraad voor het slagen van een kinderfeest.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het parkeren van uw auto, achter onze winkel beschikken wij over elf gratis parkeerplaatsen. Verder zijn er in de directe omgeving (tegenover de winkel) betaalparkeerplaatsen.

Het wordt pas echt feest als je bij de Fopshop bent geweest!Fopshop | Wij zijn Hengelo

Maandag: van 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag: van 10.00 – 18.00 uur
Woensdag: van 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: van 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag: van 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: van 10.00 – 18.00 uur
Zondag: van 10.00 – 17.00 uurDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen