Winkelen

WE Fashion

WE Fashion
Enschedesestraat 18
7551 EM Hengelo

WE Fashion is een van origine Nederlands modemerk met stijlvolle, kwalitatieve en toegankelijke collecties voor Men, Women en Kids. WE Fashion staat voor verbinding en wil klanten helpen zich ‘precies goed’ te kleden.

Met haar collecties verbindt WE® klanten met hun eigen omgeving en biedt hen de ruimte om een persoonlijke stijl te ontwikkelen. De items zijn perfect combineerbaar met de eigen collecties, maar ook met die van andere merken.

De collecties worden verkocht via de eigen winkels, wefashion.com en online partners. Omni-channel initiatieven als het WE is ME klantenprogramma, de WE Fashion app en de mogelijkheid om in de winkel online te bestellen, complementeren de winkelervaring. Met circa 230 winkels en 2500 medewerkers is WE Fashion vertegenwoordigd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland. Het internationale distributiecentrum en het hoofdkantoor van de organisatie zijn gevestigd in UtrechtMode | Wij zijn Hengelo

Maandag: van 13:00 – 18:00 uur
Dinsdag: van 10:00 – 18:00 uur
Woensdag: van 10:00 – 18:00 uur
Donderdag: van 10:00 – 18:00 uur
Vrijdag: van 10:00 – 18:00 uur
Zaterdag: van 10:00 – 17:00 uur
Zondag: van 12.00 – 17.00 uur (op koopzondagen)Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen