Berichten

Wandel- en fietsnetwerkkaarten Twente

Wandel- en fietsnetwerkkaarten Twente

Twente, de mooiste streek om te wandelen en fietsen

Genieten van het prachtige Twentse landschap? Stap op de fiets of trek je wandelschoenen aan! En om optimaal te kunnen genieten gebruik je de wandel- en fietsroutenetwerkkaarten Twente. Zo weet je zeker dat je altijd de weg terug vindt. De kaarten zijn te koop bij Hengelo Promotie.

Wandelnetwerkkaarten Twente

Wandelen in Twente is een echte belevenis en nooit saai! En voorlopig ben je nog niet klaar met wandelen, het wandelnetwerk bestaat uit meer dan 1000 routes. Daar kun je even op vooruit. En het mooie is dat je zelf kunt kiezen wat je wilt. Mix & match jouw ideale wandelroute door verschillende keuzepunten te combineren. Of loop een bestaande route die op de kaart wordt aangegeven.

De Wandelnetwerkkaarten Twente editie Noord, Zuid, West en Oost Twente zijn voor € 4,95 per stuk te koop bij Hengelo Promotie.

Fietsroutenetwerkkaart Twente

De mooiste manier om van Twente te genieten is per fiets. In het Twentse landschap wisselen landgoederen, weilanden en bossen elkaar af. En je kunt je hart ophalen in de mooie dorpen en gezellige steden. Het Fietsnetwerk Twente bestaat uit ongeveer 2500 km aan elkaar gekoppelde routes.
Op ieder knooppunt vind je een paneel met informatie over de route die daar start. Ook bij het fietsnetwerk kan je weer je eigen fietsroutes samen stellen en genieten van het Twentse landschap.

De compleet vernieuwde Fietsnetwerkkaarten Twente editie Noord & Zuid Twente zijn voor € 4,95 per stuk te koop bij Hengelo Promotie.

Moutainbikeroute

Voor de stoere fietsers onder ons is er het mountainbikenetwerk. Het netwerk bestaat uit ongeveer 700 km aan uitdagende routes met vele singletracks. De routes hebben gekleurde pijlen. Startpunten zijn te herkennen aan het informatiepaneel. Volg de gekleurde routes vanaf een startpunt, kies een verkorte route of fiets juist meerdere routes aan elkaar.

De route is nu voor € 4,95 te koop bij Hengelo Promotie.

Paardrijnetwerk

Ook met je paard kun je Twente ontdekken. Het netwerk bestaat uit ongeveer 1500 km aan routes en aparte ruiterpaden. Daar vermaak je je wel even mee! De routes zijn tweezijdig bewegwijzerd en bij elk startpunt vind je een informatiepaneel.

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen