Winkelen

Wagenaar Mode

Wagenaar Mode
Brinkstraat 2-6
7551 CC Hengelo

Midden in het centrum van de bruisende modestad Hengelo vindt u de opvallende winkelpanden van Wagenaar Mode. Een modebegrip in de regio sinds 1937; een echte speciaalzaak waar ze nog kennis hebben van pasvorm en kwaliteit. Hier is een goed en eerlijk advies helemaal vanzelfsprekend.

Op zoek naar kleding die uw persoonlijke uitstraling onderstreept?

Dan bent u hier aan het juiste adres! Het modeteam van Wagenaar Mode luistert altijd goed naar uw wensen en waakt er voor dat de gekozen kleding goed bij uw huid, haar en figuur past. Vrouwen die van mode en mooie materialen houden slagen bij Wagenaar Collection met schitterende merken als MarcCain, Luisa Cerano, Zenggi, Cambio en nog veel meer. Voor de meer uitdagende collecties als Essentiel, Gustav, Nathalie Vleeschouwer en Mos Mosh is Studio Wagenaar hét adres in de regio. Met maar liefst 70 merken onder één dak van maat 34 tot en met maat 48 slaagt u gegarandeerd. U bent van harte welkom! Klik hier om kennis te maken met het modeteam.Wagenaar Mode

Maandag: van 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag: van 09.30 – 18.00 uur
Woensdag: van 09.30 – 18.00 uur
Donderdag: van 09.30 – 21.00 uur
Vrijdag: van 09.30 – 18:00 uur
Zaterdag: van 10.00 – 17.00 uur
Zondag: van 12.00 – 17.00 (op koopzondagen)Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen