Berichten

Waar eet je lekkere pasta in Hengelo

Waar eet je lekkere pasta in Hengelo

Vandaag, vrijdag 25 oktober, is het Wereld Pasta Dag! Een goede reden om eens op een rijtje te zetten waar je terecht kan in Hengelo. Via Facebook en Instagram deden wij een oproepje waar jullie vonden dat je de lekkerste pasta eet. Naast thuis en natuurlijk casa di mama kwamen jullie met de volgende tips.

Lab26

‘A tavola non si invecchia (aan tafel word je niet ouder)’

Als je de foto’s bekijkt op de website of Facebookpagina van Lab26 loopt het water je in de mond. Heerlijke pasta’s, maar ook antipasti en pizza’s. Met verse ingrediënten wordt alles met liefde voor je klaargemaakt. Samen met Vandaag concept store vormt Lab 26 een uniek concept waar interieur, lifestyle en het Italiaanse eten samen komen. Het relaxte van de Italiaanse Aperitivo Club en de laatste trends op het gebied van interieur. Eten aan de design meubelen, shoppen en genieten van een gezellige avond.

Intenzo

‘Beleef de smaak van Italië op haar best bij Intenzo’

Nog zo’n mooie plek waar je heerlijk kan eten. Italië is het land van de fijne sferen, de gastvrije mensen, de fraaie designs en natuurlijk het lekkere eten. Kortom, Italië is pure passie. En dat is precies wat je beleeft bij Intenzo. Wie kent de spaghetti parmigiano niet, verse spaghetti geserveerd uit een Parmezaans kaas. Of laat je verrassen door de chef met een menù a sorpresa.

Markanti

Lunchen, dineren en borrelen met een Italiaanse touch. Dat doe je bij natuurlijk bij Gran Caffé Markanti. Al jaren gevestigd in de binnenstad van Hengelo en sinds eind 2016 heropend met een nieuw pand, concept en menukaart. Met de keuze uit 12 verschillende soorten pastagerechten zit er altijd iets bij wat je lekker vindt. Ook erg leuk om met kinderen een hapje te gaan eten.

Pasta & Friet De Blauwe Engel

Lekker een avondje thuis eten? Kies er dan voor om bij Pasta & Friet De Blauwe Engel een pasta te laten bezorgen of af te halen. Je kan kiezen tussen kleine en grote pasta’s met de vertrouwde kwaliteit van De Blauwe Engel.

Restaurant Caballeros

Sophie tipte ons dat je bij Restaurant Caballeros ook terecht kan voor lekkere pasta’s.  Op het menu staan twee verschillende pasta’s: pasta gamba en pasta pollo.

Grand-Café De Twee Wezen

Bij het altijd gezellige Grand-Café De Twee Wezen kan je ongedwongen genieten van de warme sfeer. Op de uitgebreide menukaart vind je meerdere pasta’s terug. Lisa vertelde ons dat vooral de pasta met zalm, kreeftensaus en garnalen ook zeker de moeite waard is. Vegetarisch? Geen probleem. Je hebt hier namelijk een speciale Pasta Vegetariana.

Oja, vergeet je niet te stemmen op Lab26 voor de titel Italië Magazine Restaurant 2019? Dit kan nog tot eind oktober.

Eet smakelijk!

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen