Winkelen

Wolfs Woonstudio

Wolfs Woonstudio
Wolter ten Catestraat 5
7551 HW Hengelo

Wat vroeger een kerk was, is nu een prachtige locatie voor interieur. Binnen is nog veel van de oude sfeer terug te vinden. De collectie is een theater van stoffen, tapijten, meubels, kleden, zonwering en interieur op maat. De showroom zit vol met verrassingen en inspiratie.

Er kan met u meegedacht worden zodat u een uitgebalanceerd geheel in uw interieur krijgt. Dat werkt alleen niet zo goed via de computer. De passie is dan ook om ter plekke, gezamenlijk, een inrichting te creëren dat helemaal bij u past. Het advies gaat verder dan de producten die er geleverd worden.Wolfs Woonstudio | Wij zijn Hengelo

Maandag: bellen voor een afspraak
Dinsdag: bellen voor een afspraak
Woensdag: bellen voor een afspraak
Donderdag: van 10.00 – 18:00 uur
Vrijdag: van 10.00 – 18:00 uur
Zaterdag: van 10.00 – 18:00 uur
Zondag: gesloten

Buiten deze tijden wordt er ook s’avonds of in het weekend advies op maat gegeven!Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen