Winkelen

Vandaag Concept Store

Vandaag Concept Store
Drienerstraat 26
7551 HH Hengelo

Bij Vandaag vind je toffe meubels, bijzondere en trendy woonaccessoires, leuke hebbedingetjes en meer.

Merken

De merken kiezen we heel zorgvuldig. Uiteraard moeten de producten passen in het concept van Vandaag; natuurlijke trendy spullen die met zorg zijn gemaakt en uitgezocht en die je blij maken. Maar ook de condities waaronder de producten worden gemaakt zijn belangrijk. Het moet allemaal kloppen om er dat goede gevoel bij te hebben. Een greep uit de merken: HKliving, Zuiver, Bloomingville, Hübsch, Zusss, VanVerre, By-Boo, Mooidoormij, Malagoon, Zinvol en meer…

Inspiratie en advies

Elke vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur liggen alle catalogussen op tafel en hebben we een vrijdagmiddagborrel. Kom inspiratie opdoen en laat je adviseren!


Concept Store Vandaag | Wij zijn Hengelo

Maandag: gesloten
Dinsdag: van 10.00 – 18.00 uur
Woensdag: van 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: van 10.00 – 21.00 uur
Vrijdag: van 10.00 – 18:00 uur
Zaterdag: van 10.00 – 17.00 uur
Zondag: van 12.00 – 17.00 uur (op koopzondagen)Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen