Eten & Drinken

Umami Hengelo

Umami Hengelo
Deldenerstraat 24
7551 AG Hengelo

Umami is een hedendaags Aziatisch restaurant met een gezellige loungebar en een sfeervol terras. Het restaurant ligt in het centrum van Hengelo en heeft een eigen parkeerterrein.

Op de menukaart van Umami vind je gerechten uit China, Japan, en Thailand, inclusief een uitgebreide kaart met sushi en sashimi.
Een uitgebreide wijnkaart maakt het geheel compleet. De keuken van Umami is een mix van verschillende Aziatische keukens. Door bewust te kiezen voor “de Oriënt” is Umami niet gehouden aan bepaalde landen of streken en kunnen ze de mooiste gerechten uit het hele Verre Oosten gebruiken.Aziatisch restaurant Umami | Hengelo Promotie

Maandag: vanaf 17.00 uur
Dinsdag: gesloten
Woensdag: vanaf 17.00 uur
Donderdag: vanaf 17.00 uur
Vrijdag: vanaf 17.00 uur
Zaterdag: vanaf 17.00 uur
Zondag: vanaf 17.00 uurDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen