Uitgaan

Speciaalbiercafé Het Uurwerk

Speciaalbiercafé Het Uurwerk
Langestraat 25
7551 DX Hengelo

Om maar even met een cliché te beginnen: gezelligheid kent natuurlijk geen tijd. Al meer dan 18 jaar is Het Uurwerk een begrip in de binnenstad van Hengelo. Ze staan bekend als hét bruincafé met een breed assortiment aan speciaalbieren. Van klassiek Belgisch tot de lokale Craftbeer brouwerijen. Momenteel hebben ze 20 verschillende bieren van de tap en 108 van de fles. Ook de niet-bierliefhebber is uiteraard hartstikke welkom! Ze zitten recht tegenover de stadhuistoren van Hengelo. Niet te missen dus. Wandel gerust even binnen!

 

Corona update

Vanaf nu is het mogelijk om een tafel binnen te reserveren bij ons. Wij gaan werken met tijdsblokken om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om een mooi speciaalbiertje of een andere borrel te drinken. Maandag 1 juni gaan wij open, aangezien het dan Tweede Pinksterdag is zullen wij vanaf 12:00 open zijn en hebben wij andere tijdsvakken dan normaal gesproken op maandag.  Op Facebook vind je alle info over de tijdsvakken en het reserveren hiervan.

 Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen