Uitgaan

Schouwburg Hengelo

Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Schouwburg Hengelo biedt een aantrekkelijke programmering van voorstellingen en concerten. Van de grote cabaretiers tot jong talent, van bekende popartiesten, tot net ontdekte singer-songwriters en spetterende musicals, het is allemaal te zien in Schouwburg Hengelo. Ook klassieke muziek, opera en met name toneelstukken zijn goed vertegenwoordigd.

Daarnaast biedt het theater een zeer uitgebreid aanbod van jeugdvoorstellingen en zelfs het grootste aanbod op gebied van dansvoorstellingen van Oost-Nederland. Ook voor films kunt u terecht in Schouwburg Hengelo. Filmhuis Hengelo vertoont  een film op iedere woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond om 20.15 uur. U maakt uw theaterbezoek compleet door voorafgaand of na afloop van de voorstelling een hapje en/of drankje te nuttigen in Brasserie So Nice, het café-restaurant van Schouwburg Hengelo.Rhythm of the Dance

Kassa:

Maandag: van 12.00 – 16.00 uur
Dinsdag: van 12.00 – 16.00 uur
Woensdag: van 12.00 – 16.00 uur
Donderdag: van 12.00 – 16.00 uur
Vrijdag: van 12.00 – 16.00 uur
Zaterdag: van 12.00 – 16.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen