Uitgaan

Filmhuis Hengelo

Filmhuis Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Wist u dat u in de Schouwburg naar de film kunt? Op iedere woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond om 20.15 uur en incidenteel ook op vrijdag- en zondagmiddag kunt u in onze comfortabele filmzaal (90 stoelen) genieten van een gevarieerd aanbod filmhuisfilms. Kwaliteitsfilms, die nergens anders een podium hebben in Hengelo.

Tijdens de herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie worden op twee middagen om 14.00 uur ook voor de jeugd mooie films gedraaid. Voor kinderfeestjes geldt een gereduceerd groepstarief (€25,- voor 8 personen) en kunnen kinderen in de filmcabine uitleg van de operateur krijgen. Houd onze filmprogramma’s in de gaten. Onze folder verschijnt 4x per jaar en vindt u op verschillende plekken in Hengelo zoals de Bibliotheek, Metropool en het Rabotheater. Of volg ons op facebook (www.facebook.com/hengelofilmhuis) en twitter (@filmhuishengelo).
Als u de activiteiten van Filmhuis Hengelo wilt ondersteunen kunt een filmpas aanschaffen. Voor €12,50 per seizoen ontvangt u een filmpas waarmee u het hele seizoen € 2,00 korting krijgt op de films voor volwassenen. Bovendien krijgt u het programma thuisgestuurd.  Voor meer informatie en het actuele programma kijkt u op: www.filmhuishengelo.nl

Corona update

Op donderdag 3 september gaan we weer open! Er staan veel mooie films op de rol voor het nieuwe seizoen. Die films gaan we wel bekijken in een anderhalve-meter-setting: maximaal 30 bezoekers, uitsluitend op reservering, alleen pinnen. De buitenfilm, onze traditionele opening van het seizoen, moeten we dit jaar helaas missen.

 Filmhuis Hengelo | Wij zijn Hengelo

Iedere woensdag-, donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond om 20.15 uur.
Incidenteel matineevoorstellingen op vrijdag- (16.00 uur) en zondagmiddag (15.00 uur).
Familiefilms in de herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie (om 14.00 uur).


Met filmpas €7,75/zonder filmpas €9,75 (incl. consumptie)
Familiefilms €5 per persoon, 8 personen voor €25
Een filmpas (€12,50) geeft het hele jaar recht op €2 korting per voorstelling

Reserveren:
Via www.rabotheater.nl/films, aan de kassa van het Rabotheater, maandag t/m zaterdag tussen 12 en 16 uur of telefonisch (074-2556789).


Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen