Uitgaan

Beekplein

Beekplein
Beekplein
7551 Hengelo
06 27306208

Corona update

Het Beekplein is weer geopend, ze hebben alles lekker opgeknapt en mochten zelfs uitbreiden. Ze hebben vanwege de regels een bbq hoekje gemaakt die je nu voor 2 uur kunt reserveren inclusief borden, bestek, sausjes en de afwas wordt voor je gedaan. Kruiden en specerijen staan in de tuin. Lijkt je dit wat stuur dan een whatsapp bericht naar de Beeklijn (06-27306208) en reserveer de buiten keuken voor 15 euro per twee uur.

Check de Facebookpagina van het Beekplein voor de laatste info en updates.

Beekplein is een plug & play plein voor kleine evenementen. Heb jij een goed idee, kom maar op! Stuur ons een mailtje via, info@beekplein.nl of een bericht via facebook! Geen evenement maar toch mooi weer, kom lekker chillen. Wij verzorgen de drankjes en de BBQ, eten mag je zelf meenemen: Bring Your OWN Food! Nieuwsgierig of we geopend zijn, check ons logo, groen is geopend!Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen