Berichten

Uit eten tijdens de kerst?

Uit eten tijdens de kerst?

Nog even en dan is het weer de tijd van samenzijn met familie, vrienden én natuurlijk lekker eten! Heb je tijdens de kerstdagen geen zin om te koken, ga dan lekker uit eten bij één van de vele restaurants in Hengelo. Wij hebben voor je op een rijtje gezet welke restaurants een kerstmenu serveren. 

1. Restaurant Caballeros
Een Mexicaanse kerst beleef je bij Restaurant Caballeros. Van nachos en ossenhaas tot cheesecake en koffie met Kahlua. Kortom: voor de beste Mexicaanse specialiteiten moet je hier wezen! het kerstmenu van Cabballeros vind je hier.

2. Intenzo Basic Italian
Bij Intenzo Basis Italian heb je op Eerste en Tweede Kerstdag keuze uit 4, 5 of 6 gangen. Bij het diner worden diverse smaakvolle amuses geserveerd. Liever thuis kerst vieren? Dan is het ook mogelijk om hier je diner te bestellen, alleen zelf nog even zorgen voor de finishing touch. Wil je weten wat er op het menu staat? Kijk dan hier. 

3. Restaurant ‘t Lansink
Op Eerste en Tweede Kerstdag serveert de keukenbrigade van Restaurant ’t Lansink, onder leiding van SVH Meester-kok Lars van Galen, een culinair 6-gangen kerstdiner. De Maître Tom Isik en Sommelier Marleen Kuipers hebben speciaal voor de liefhebbers daarbij mooie klassieke wijnen geselecteerd. Uit eten bij ‘t Lansink is een echte beleving, zeker met kerst! 

4. Twentse Bierbrouwerij
Kerstmis vieren in een prachtige oude boerderij in combinatie met een stoere brouwerij, hip interieur en een ambachtelijke keuken? Dat kan bij De Twentse Bierbrouwerij; zij bieden een 3-gangendiner aan op zowel Eerste als Tweede kerstdag. En dit alles natuurlijk met de lekkerste Twentse bieren! Reserveren kan via de website.

5. Stravinsky eten-drinken-slapen
Optimaal genieten met vrienden en familie, doe je natuurlijk samen aan tafel. Op Tweede Kerstdag heeft Stravinsky een heerlijk menu voor je samengesteld. Kies je liever van de menukaart, dan mag dat natuurlijk ook. Het is tenslotte kerst!

6. China Tuin
Op beide kerstdagen serveert China Tuin een kerstbuffet in hun restaurant. Er is ook aan de kleintjes gedacht, want Lonnie Ballonnie is aanwezig om mooie glittertattoos, unicorn balloncreaties en zwaarden te maken. Als dank voor je gezelligheid en komst krijg je tot slot ook nog een klein presentje.

7. Bij Boenders
Van een uitgebreide kerstlunch tot aan romantische kerstdiners, à la carte bij Bij Boenders of kerst vieren in het nieuwe restaurant The Green Room. Samen met je vrienden of familie beleef je het gezellige, intieme en onbezorgde kerstgevoel. Eerste Kerstdag is al volgeboekt, voor Tweede Kerstdag kan je nog reserveren. 

6. Umami
Een keertje Aziatisch eten tijdens kerst? De gerechten van Umami bestaan zoveel mogelijk uit dagverse seizoensgebonden ingrediënten. Het restaurant is beide kerstdagen geopend, maar afhalen is ook zeker mogelijk. Op de website vind je de openingstijden tijdens de feestdagen. 

9. De Appel
In de binnenstad kan je op Tweede Kerstdag terecht bij De Appel. Geniet hier samen met je vrienden of familie van een kerstlunch of à la carte. Reserveren kan via de website

10. Bombay Spice
Bombay Spice serveert Eerste en Tweede Kerstdag een speciaal kerstmenu. Wees wel snel met reserveren, want de plekken zijn beperkt.

11. Kami Sushi
Kami Sushi is ook op beide kerstdagen geopend. Geen zin om uiteten te gaan? Dan is het ook mogelijk om het kerstmenu af te halen. Benieuwd naar het kerstmenu? Kijk dan hier!

12. Van der Valk
Tijdens de kerstdagen kan je onbezorgd genieten bij van der Valk Hengelo. Ontbijten, brunchen, kerstdiner, live cooking keuze genoeg! Op de website vind je alle mogelijkheden.

Eet smakelijk!

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen