Berichten

Twentse Lichtparade Hengelo

Twentse Lichtparade Hengelo

Alaaf, alaaf, alaaf!

Het is bijna zover! Nog even en de verlichte praalwagens trekken weer door de binnenstad van Hengelo tijdens De Twentse Lichtparade. Vrijdagavond 21 februari gaan de verlichte praalwagens met daarop dansers, danseressen, maar ook loopgroepen, muziek en nog veel meer door de binnenstad van Hengelo. Zij zorgen voor een spetterende lichtparade!

Route

De optocht start om 19.15 uur aan de Bankastraat. De optocht gaat dan via Deldenerstraat, Langestraat, Wemenstraat, Oldenzaalsestraat, Oude Molenweg, Wolter ten Catestraat, Enschedesestraat, Brinkstraat naar het eindpunt Marskant.

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen