Eten & Drinken

Twentse Bierbrouwerij

Twentse Bierbrouwerij
Haaksbergerstraat 51
7554 PA Hengelo

Wie zijn wij?

De Twentse Bierbrouwerij is een ambachtelijke bierbrouwerij, opgericht in 2007. De locatie is centraal gelegen in Twente. Hier brouwen wij natuurzuivere kwaliteitsbieren met de beste grondstoffen van het Twentse land.

 

Het bier assortiment

Onze bieren onderscheiden zich door hun smaak en het pure, regionale karakter. Het assortiment wordt aangevoerd door Twents Premium Pils. Daarnaast produceren we een mooie reeks speciaalbieren: Twents Oer Pils, Twents Wit, Twents Bok, Twents Rosé, Twents Amber en Twents Honing Triple.

Twentse Bierbrouwerij als partner

Wat maakt de Twentse Bierbrouwerij tot zo`n unieke partner? Onze betrokkenheid en onze kleinschaligheid. We staan dicht bij onze afnemers, In raad en daad. We beschikken daarnaast over een jarenlange expertise op horecagebied. Bijvoorbeeld als het gaat om het plaatsen van tapinstallaties, de verzorging van een evenement, sfeer en entourage.Twentse Bierbrouwerij Proeflokaal | Wij zijn Hengelo

Maandag: gesloten
Dinsdag: van 16.00 – 21.30 uur (sluit keuken)
Woensdag: van 16.00 – 21.30 uur (sluit keuken)
Donderdag: van 16.00 – 21.30 uur (sluit keuken)
Vrijdag: van 16.00 – 21.30 uur (sluit keuken)
Zaterdag: van 15.00 – 21.30 uur (sluit keuken)
Zondag: van 15.00 – 21.00 uur (sluit keuken)Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen