Overnachten

Twentsmalinde

Twentsmalinde
Waalstraat 27a
7555WD Hengelo

Een stukje puur Twente aan de rand van Hengelo en Delden. Met fraai uitzicht over de retentievijvers met daarom heen wandelpaden. Er is voldoende gelegenheid voor fietsen via knooppunten route of ga er zelf op uit en ontdek Twente.

Wandelen

Ook voor wandelen zijn er prachtige routes uitgezet door en rondom Hengelo maar ook vanuit het appartement de bossen in en kasteel Twickel. De in 2015 aangelegde wijngaard achter het appartement is een kijkje waard. Het appartement is geschikt voor maximaal 4 personen met een eigen terras en parkeerplaats.

Kom en geniet van appartement Twentsmalinde.

Zo thuis mogelijk maar dan in Twente.Twentsmalinde | Wij zijn Hengelo


Wij zijn het hele jaar door geopend,  kijk voor aanmelding op de website via contact formulierDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen