Overnachten

Bed and Breakfast ‘De Tuinkamer’

Bed and Breakfast ‘De Tuinkamer’
Verenigingsstraat 18
7553 TR Hengelo

Bed and Breakfast De Tuinkamer is gelegen aan de Verenigingsstraat 18 in Hengelo in de prachtige wijk het Tuindorp.

De Verenigingsstraat is nabij het centrum van Hengelo en zeer gunstig gelegen voor een zakelijk bezoek aan o.a. Thales, Siemens, Stork of de Ziekenhuis Groep Twente (ZGT).

De Tuinkamer is een vrijstaande studio met een eigen ingang. De studio is eind 2015 geheel gemoderniseerd en beschikt over een luxe badkamer, comfortabele 2-persoons boxspring, zitje, eettafel/bureau, Nespresso-apparaat, waterkoker, minibar, combi-magnetron, tv en gratis wifi. Graag verwelkom ik u aan de Verenigingsstraat 18 met koffie en iets lekkers om u een aangenaam verblijf te bieden.

Werkdagen: zondag tot en met donderdag.
Prijzen per nacht. 2 personen € 70,00 (excl. ontbijt) 1 persoon € 55,00 (excl. ontbijt)

Weekend: vrijdag en zaterdag. Prijzen per nacht.
2 personen € 75,00 (excl. ontbijt) 1 persoon € 60,00 (excl. ontbijt)

Ontbijt (in overleg): per persoon € 7,50Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen