Overnachten

Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink

Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink
C.T. Storkstraat 18
7553 AR Hengelo

Een grand hotel van klein formaat. Doordeweeks en in het weekend openen ze de deuren voor gasten die van de Twentse gastvrijheid willen genieten.

De vijfentwintig kamers van Tuindorphotel ’t Lansink zijn stijlvol en eigentijds ingericht. Tevens zijn er volop mogelijkheden voor (besloten) gezelschappen die in één of meerdere van de vijf zalen een wervelend feest willen vieren, een vergadering willen houden of een ander evenement willen organiseren.

Het Culinaire restaurant

Het culinaire restaurant welke in 2014 beloond is met een Michelinster, is gesitueerd in het historische en mooiste tuindorp van Nederland. Van begin tot eind waan je je in vervlogen tijden in het monumentale Restaurant ’t Lansink, dankzij de gedekte tafels, gerechten van niveau en de goed gecontroleerde bediening.  SVH Meesterkok, Lars van Galen, kookt met de beste ingrediënten, prachtige (streek)gerechten.

Laat je verassen met een mooie, Frans-Nederlands georiënteerde kaart met internationale hedendaagse accenten. Om de culinaire belevenis compleet te maken zijn er speciaal geselecteerde wijnen. In de wijnkelder vind je een keur aan gerenommeerde wijnen en worden er verrassende wijnarrangementen geboden.

Uiteraard zijn er ook diverse mogelijkheden voor (zaken) lunches, diners, en private dining in één van de salons

Voor een exclusieve huwelijksplechtigheid is Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink bij uitstek een geschikte locatie. Zij zijn officieel erkend als Huis der Gemeente. Je geeft elkaar in een romantische en intieme setting het ja-woord. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor een mooie receptie, een intiem diner en/of een wervelend bruiloftsfeest. Aansluitend kan de huwelijksnacht doorgebracht worden in een moderne en romantische bruidssuite met bubbelbad, rond bed en een open haard.Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen