Berichten

Toeristisch magazine Hengelo!

Toeristisch magazine Hengelo!

In Hengelo is altijd van alles te doen, voor jong en oud. Hier ontmoet vrienden tijdens één van de vele evenementen, in de kroeg of tijdens een gezellig etentje. Even cultuur snuiven? Dat kan ook in Hengelo. En binnen no-time loop of fiets je hier zo het Twentse landschap in.

Wij zijn Hengelo

In het toeristische magazine ‘Wij zijn Hengelo’ vind je in één oogopslag wat Hengelo jou te bieden heeft op gebied van winkelen, zien & doen, uitgaan, eten & drinken, evenementen en overnachten. Het magazine ligt vanaf nu in de schappen bij Hengelo Promotie (Markt 8) en bij verschillende toeristische partners in de regio.

Mede mogelijk gemaakt door . . .

Het toeristisch magazine is mede mogelijk gemaakt door de Hengelo500, een zakelijk initiatief van Hengelo Promotie. De leden zijn maatschappelijk betrokken ondernemers, die jaarlijks €500 investeren en daarmee een bijdrage leveren aan de evenementen en marketingactiviteiten.

Bekijk het magazine online, of haal een exemplaar op bij Hengelo Promotie, Markt 8

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen