Berichten

Tips voor de voorjaarsvakantie

Tips voor de voorjaarsvakantie

Vervelen is er niet bij deze vakantie! In Hengelo is er genoeg te doen de komende week. Wij hebben alles voor je op een rijtje gezet.

De vakantie begint meteen al goed op vrijdag 14 februari. Bij Bengeltjes Speeldorp is dan de één na laatste disco avond. Dus vinden je kids dit leuk pak deze kans en laat ze spelen in het donker. Kan je vrijdagavond niet, dan is de laatste keer op 13 maart.

Voorjaarsvakantie bij Oyfo Techniekmuseum
In de voorjaarsvakantie kun je bij Oyfo Techniekmuseum weer lekker aan de slag met doepakketjes. Maak iets met zonnecellen, een eigen button of ga houtbranden. Zondag 16 februari is er een Doe- & draaidag en t/m 1 maart een fototentoonstelling over ‘Boeren en Telers’. Op maandag 17 februari is het museum extra voor jou geopend!

Shaun, de film: Het Ruimteschaap
Kom gezellig met de hele familie film kijken! Woensdag 19 en zaterdag 22 februari om 14 uur zie je bij Filmhuis Hengelo de film Het Ruimteschaap. Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij, die niet helemaal van deze wereld is…

Film 101 Dalmatiërs
Ook in het Kulturhus kan je genieten van een echte familiefilm: 101 Dalmatiërs. De film draait donderdag 20 februari om 14 uur. 

Vakantiespelen Twentebad
In de voorjaarsvakantie op vrijdag 21 februari zijn er in het Twentebad weer de vakantiespelen. Dit keer is het thema Circus. Er staan weer een aantal leuke activiteiten op de planning, zoals koorddansen (balanceren), clowntjes duiken, een parcours afleggen in het circusbad, memory en Bottle Flip. Wel even inschrijven.

Happy in huis met robot Homey
In de Bibliotheek worden op vrijdag 21 februari workshops voor kinderen gegeven. In samenwerking met de maakplaatsen, organiseert Tetem dit keer Homey-workshops. Tijdens de workshop kunnen kinderen huisrobot Homey allerlei opdrachten geven en dan voert Homey die taken voor ze uit. Wel even aanmelden.

Carnaval
Natuurlijk mag een bezoek aan één van de carnavalsoptochten in Hengelo niet ontbreken. Of ga naar het Kindercarnaval bij The Three Musketeers. In dit artikel lees je er alles over.

Samen ontbijten
Ook leuk om te doen in de vakantie: samen buiten de deur ontbijten. Hier lees je tips waar je in Hengelo van een lekker ontbijt kan genieten. En in de vakanties kan je bij Movie Unlimited naar de ontbijtbios tijdens kindervoorstelling, super leuk! Gezellig ontbijten aan je eigen tafel in de foyer en daarna naar je favoriete kinderfilm. Dat is nog eens leuk.

En nog meer…
Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Jump XL, ga bowlen bij Yip’s, leef je uit in het Beleefbos of ga LaserGamen.

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen