Berichten

Tips voor de herfstvakantie!

Tips voor de herfstvakantie!

Nog heel even en het is herfstvakantie! Zoek jij nog wat inspiratie voor leuke uitstapjes? Wij hebben een aantal tips voor je.

Doemiddagen Oyfo
In de herfstvakantie kun je in het Techniekmuseum weer je technische hersencellen laten kraken en Doepakketjes maken! Je maakt kennis met allerlei leuke technieken zoals solderen, je ontdekt hoe zonne-energie werkt, of hoe je jouw robotje laat bewegen. Er is keuze uit maar liefst 35 Doepakketjes!

Vakantiespelen Twentebad
Ga op maandag 22 oktober naar de spelletjes ochtend in het Twentebad. Van 11 tot 12.45 uur is er van alles te doen! Deelnemen aan de vakantiespelen in het Twentebad is gratis. Wel moeten de deelnemers het vaste entreebedrag van €4,40 betalen. Daarnaast is een zwemdiploma verplicht voor deelname. Meedoen? Even aanmelden via d.nijenhuis@hengelo.nl. Je krijgt dan een bevestiging van deelname teruggestuurd. Zonder bevestiging, geen deelname

Familiefilm ‘Het ongelofelijke verhaal van de mega grote peer’
Bij Filmhuis Hengelo kan je op maandag 22 en woensdag 24 oktober om 14 uur de familiefilm ‘Het ongelofelijke verhaal van de mega grote peer’ zien. Kom gezellig met je hele familie en maak er een feestje van! De film gaat over Mitcho de kat en Sebastiaan het olifantje die in allerlei avonturen terecht komen met zeemonsters, rare piraten en een mega grote peer.

Kidswarenmarkt
Loop woensdag 24 oktober een rondje over de kidswarenmarkt. Tussen 9 en 15 uur bieden kinderen als echte marktlui hun waren te koop aan.

Sportinstuif Slangenbeek
Voor de allerjongsten die willen spelen, klimmen en klauteren in een grote gymzaal, is woensdag 24 oktober de zaal in Slagenbeek volgebouwd met toestellen. Tussen 14.30 en 15.30 uur is iedereen welkom om samen met hun kind de toestellen te verkennen.

Sportfestijn Winkelcentrum Groot Driene
Donderdagmiddag 25 oktober tussen 14 en 17 uur zal Sportvereniging H.G.V. weer met toestellen komen om verschillende sporten aan te bieden in en rondom het winkelcentrum. Tijdens deze dag is er een stempelkaart en voor het oefenen van elke sport krijg je een sticker. Wanneer de kaart vol is, kan je iets lekkers ophalen bij de Jumbo.

Bengeltjes Speeldorp
Een bezoek aan Bengeltjes Speeldorp is natuurlijk altijd goed! En helemaal als regent. Laat de kinderen lekker klimmen en klauteren, zij vermaken zich wel!

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen