Thuis sporten

Blijven sporten nu alle sportscholen- en verenigingen gesloten zijn? Ga dan thuis sporten. Verschillende verenigingen bieden online programma’s aan of hebben lessen via sociale media. Zo blijf je toch fit!

Lekker bewegen

Sportvereniging H.G.V.

Vanaf nu geeft sportvereniging H.G.V. elke avond een online les. Via Facebook kan je elke avond om 18.30 uur meedoen met o.a. dans, body work-out en turnen. Om sportief bezig te blijven komt er ook voor elke dag een oefening voor thuis. De geplaatste oefeningen en het schema van de online lessen vind je op de website van H.G.V.

MPM Huiswerk

MPM Hengelo deelt voor haar atleten oefeningen die je thuis kunt doen. Aan deze oefeningen kan je ook meedoen als je geen lid bent van MPM. Ze zijn openbaar en te volgen via de website van MPM Hengelo.  Zo blijf je lekker fit deze weken.

Workouts

Crossfit074 heeft niet stil gezeten! Om toch te kunnen trainen zijn er 21 filmpjes gemaakt zodat je thuis lekker kan mee trainen. Op Facebook posten zij dagelijks een filmpje. Zo kan je toch nog trainen.

Boksen

Fit KickBoxing geeft voor iedereen thuis online en gratis trainingen. Via Facebook en Instagram worden oefeningen gepubliceerd die je alleen of samen met je partner kan doen.

HIIT by Fran

Wil je een lekkere workout video thuis ontvangen? Dan ben je bij HIIT by Fran aan het juiste adres! Hoe gaat het in zijn werk: download de app ‘Pay n Plan’, maak een account en zoek HIIT by Fran op. Heb je je aangemeld dan word je toegevoegd en kan je een strippenkaart aanschaffen. Daarna kan je je inschrijven voor een workout op maandag, woensdag of vrijdag. De avond van tevoren ontvang je een video van Frances en de volgende dag bepaal je zelf wanneer je de workout thuis doet.

CLUB-LIFE

CLUB-LIFE biedt zoveel mogelijk alternatieven om de leden in beweging te houden en te blijven helpen bij hun sportdoel! Middels een eigen YouTube Kanaal & besloten Facebook groep plaatsen ze dagelijks nieuwe trainingen en filmpjes van eigen groepslessen met eigen trainers. Daarnaast geven ze een aantal LIVE lessen per week! Via Facebook en Instagram zijn ook een aantal lessen te volgen voor mensen die geen lid zijn van CLUB-LIFE. Verder heeft het team van CLUB-LIFE diverse loopparcours met oefeningen uitgezet. Er zijn 3 routes uitgezet met CLUB-LIFE als startpunt die heerlijk zijn voor een leuke hardloopronde of om lekker te gaan wandelen.

Ook op afstand probeert CLUB-LIFE zoveel mogelijk mensen te blijven begeleiden en coachen. Door middel van online trainingsschema’s, voedingsschema’s en online coachingsmomenten. Daarnaast stelt de sportschool verschillende materialen beschikbaar die de leden kunnen lenen tijdens deze periode. In een eigen CLUB-LIFE APP die gratis te downloaden is in de AppStore en de Google Play store staan tips om je zo gezond en fit mogelijk deze periode door te helpen. Hierin staan voedingstips, oefeningen, testen en gezonde recepten voor thuis.

BEWEEG Boutique Gym

Op de social media kanalen van BEWEEG Boutique Gym (Facebook en Instagram) vind je volledige trainingen en video’s waarin alles wordt uitgelegd over de houding, techniek, beweging, maar ook het waarom.Voor iedereen die in beweging wil blijven bieden ze een soort van online personal training aan inclusief allerlei tips en natuurlijk (iets wat enorm belangrijk is) een stukje persoonlijke aandacht. Daarnaast zijn ze begonnen met interactief lesgeven. Alle members die het 12 weken LEAN programma volgen krijgen de les die ze gewend zijn. Dit zijn mensen die daadwerkelijk coaching en begeleiding nodig hebben omdat ze net starten met bewegen. Ze bieden beweegchannels aan waarin ze interactie hebben met elkaar en op afstand kunnen coachen op houding en techniek. Daarnaast is het sociale contact een enorm belangrijk aspect

Fit for Free

Bij Fit For Free Hengelo doen ze er alles aan om zo veel mogelijk mensen aan het bewegen te houden. Ze geven iedere doordeweekse avond om 20.00 uur en in het weekend om 10:00 uur via de landelijke Fit For Free Facebook-pagina en Instagram Live een super energieke work-out om je thuis zo goed mogelijk te ondersteunen en natuurlijk fit te houden. Ook geven ze iedere doordeweekse dag om 12.30 een superleuke kids work-out voor kinderen van 6-12 jaar! Deze toffe live lessen zijn te volgen via onze Facebook en Instagram Live. Heb je niet veel tijd maar wil je wel trainen? Doe dan gezellig mee aan de #Woonkamerworkout!.

Dansen

Dansstudio Move

Dansstudio Move is vanaf maandag 11 mei weer geopend! Nou ja, ze dansen weliswaar buiten en op 1.5 meter afstand, maar ze mogen weer lekker dansen! Er is een aangepast rooster die je kunt vinden op Facebook en Instagram .  De lessen zijn naast Dansstudio Move, onder de overkapping van Bengeltjes dorp. Niet leden kunnen ook meedoen met een strippenkaart. Voor meer informatie kun je altijd mailen naar dansstudiomove@hotmail.com of bellen/appen naar 0655131716

Online zumba

Goed nieuws voor iedereen in Nederland die thuis zit. Dance Passion gaat de komende weken online Zumbalessen aanbieden via Youtube. Zo kan iedereen vanuit huis mee dansen.De lestijden worden bekend gemaakt op dancepassion.nl en facebook.com/DancePassionZumba. De online live lessen kun je volgen via het Dance Passion YouTube kanaal: www.youtube.com/user/orientalsensation.

Yoga

Ontspannen

Hengelo Helemaal Stil? en Yogastudio Namasté geven elke woensdag een ontspannend, online lesje yoga. Je vindt de les terug op de Facebookpagina van zowel Hengelo Helemaal Stil als Yogastudio Namasté. En nu ontspan…!

 

 

Terug naar overzicht

 

Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen