Winkelen

Ter Braak Optiek

Ter Braak Optiek
Industriestraat 52
7553 CR Hengelo

Wil je een nieuwe bril of zonnebril? Kom dan naar Ter Braak Optiek in Hengelo.

Wij hebben twee vestigingen waar je terecht kunt. Zowel in onze vestiging aan de Industriestraat 52 (‘t Esrein) als in de vestiging aan de Christiaan Langefeldstraat 46 (Hasselo) kun je onze collecties bekijken.

Wij hebben een uitgebreide en modieuze collectie brillen en zonnebrillen. Bovendien kunnen wij je, als je dat wenst, informeren en adviseren over brillenglazen en contactlenzen.

In onze winkel vind je een groot aanbod van brillen van verschillende merken. De perfecte bril, zul je bij ons zeker vinden. Daarnaast maken wij gebruik van de modernste oogmeetapparatuur, waarmee we jouw ogen zeer nauwkeurig kunnen meten. Zo kunnen we samen met jou een passende optische oplossing vinden.Ter Braak Optiek | Wij zijn Hengelo

Maandag: gesloten
Dinsdag: van 09.00 – 18.00 uur
Woensdag: van 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: van 09.00 – 20.00 uur
Vrijdag: van 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag: van 09.00 – 17.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen