Taj Mahal
Marktstraat 8
7551 DT Hengelo

In het sfeervolle restaurant Taj Mahal kun je genieten van traditionele Indiase gerechten bereid met verse kruiden en volgens authentieke Indiase receptuur. Je kunt bij de Taj Mahal India gezellig met vrienden en/of familie uit eten gaan, maar je kunt er ook terecht voor een verjaardagsfeest of bedrijfsuitje. Ook afhalen is mogelijk.

Al zijn er vele Indiase keukens, de gerechten hebben een ding gemeen: een uiterst geraffineerd spel van kruiden en specerijen. Van zacht en geurig tot zeer pittig: Garam-masala, saffraan, peper, kruidnagel, koriander, gemberwortel, kardamom, steranijs, kaneel. Kruiden carrousel en de melanges dat is de Indiase keuken.Taj Mahal | Hengelo Promotie

Maandag: gesloten
Dinsdag: van 17.00 – 22.00 uur
Woensdag: van 17.00 – 22.00 uur
Donderdag: van 17.00 – 22.00 uur
Vrijdag: van 17.00 – 22.00 uur
Zaterdag: van 17.00 – 22.00 uur
Zondag: van 17.00 – 22.00 uurDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen