Winkelen

Styling’s Hengelo

Styling’s Hengelo
Cronjéstraat 1
7551 GD Hengelo

Kapsalon en visagie Styling’S is jouw salon als het gaat om creativiteit, kwaliteit en gezelligheid.

Ons team staat voor je klaar!

Graag geven wij jou een persoonlijk advies. Natuurlijk luisteren we daarbij naar jouw wensen en spreken wij de mogelijkheden met je door!

Het belangrijkste voor ons als kapsalon is altijd weer te voldoen aan de wensen van onze gasten en deze steeds weer positief weten te verrassen.

Al onze producten zijn met zorg uitgezocht, zij moeten betrouwbaar en innovatief zijn en blijven. Milieuvriendelijk en dierproef vrij zijn én datgene doen wat ze beloven, zowel in onze kapsalon in Hengelo als voor onze gasten thuis.Stylings | Wij zijn Hengelo

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9.00 – 18.00 uur
Woensdag: 9.00 – 18.00 uur
Donderdag: 9.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 9.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 9.00 – 15.00 uur
Zondag: geslotenDeze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen