Winkelen

StudioKidz

StudioKidz
Molenstraat 9
7551 DA Hengelo

Na ruim 6 jaar als Lief! winkel hebben we in 2012 besloten om volledig zelfstandig verder te gaan onder de naam Studio Kidz. Door deze verandering hopen we specifieker te kunnen inspelen op de wensen en behoeften van onze klantengroep maar willen we ook graag een nieuwe klantengroep kennis laten maken met onze winkel.

We bieden momenteel een breed assortiment aan baby en kinderkleding aan tot een leeftijd van 10 jaar (maat 140/146). Ons beleid is dat we niet massaal inkopen. Wat u bij ons koopt is hierdoor redelijk exclusief en beperkt in onze regio verkrijgbaar. Dit wil echter niet zeggen dat u hiervoor de hoofdprijs betaald. Bij Studio Kidz treft u kleding en accessoires in verschillende prijs categorieën. Hierbij staat de productkwaliteit voorop. Regelmatig vinden er in onze winkels collectiewisselingen plaats waardoor u telkens een nieuw winkelbeeld aantreft.Mode | Wij zijn Hengelo

Maandag: gesloten
Dinsdag: van 09.30 – 17.30 uur
Woensdag: van 09.30 – 17.30 uur
Donderdag: van 09.30 – 21.00 uur
Vrijdag: van 09.30 – 17.30 uur
Zaterdag: van 09.30 – 17.30 uur
Zondag: van 09.30 – 17.00 uur (op koopzondagen)Deze website gebruikt cookies

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert je privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen